Puslapis 1013

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Pir Rgp 23, 2010 12:08
krissti
Sveiki, ar cia papuoliau? :roll:

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Pir Rgp 23, 2010 12:52
Andraika
Na, priklausomai nuo to, kur buvo noreta papult :)

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Pir Rgp 23, 2010 13:19
krissti
Na vienas zmogelis uzrode nuoroda, kur diskutuojat apie fotografija, dedat savo darbus ir t.t. :razz:

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Pir Rgp 23, 2010 14:07
Andraika
nu jo, tada cia :greetings-wavingyellow:

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Pir Rgp 23, 2010 21:09
sillwio
krissti, malonu matyti. Junkis ir prie mūsų mini konkursėlio :)

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ant Spa 12, 2010 08:36
edmundasb
tavo nukopijuota nuoroda(linkas ) yra teisinga tu noredama ideti linka nukopijuoji norimos ideti foto linka tada cia forume spaudi img poto be jokiu tarpu be nieko spaudi Ctrl+V (si dvieju migtuku kombinacija reiskia ta pati ka su desiniu peles migtuku paspaudus butu paste)ir vel iskart be jokiu tarpu spaudi img tada tarpas ir rasei jeigu nori ka nors pridurti.

kaip matai man be jokiu problemu man tai pavyko su tavo foto. tikrai nereikia isradineti jokiu dvraciu bet kuriame www puslapyje patalpinta foto galima parodyti cia tinka visi puslapiai kur talpinamos foto.
rricardas

===================================================
Sveiki
Kazkokia velniava - bandau viska daryti , kaip sako Ricardas, taciau vis tiek gaunu tik linka.....o ne foto...:(
PVZ

[img]http://fotokudra.lt/img.php?img=247685&nav=aut&page=[img][/img][/img]

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ant Spa 12, 2010 08:50
sillwio
Tu kopijuoji ne nuotraukos nuoroda, o visa puslapi. Puslapio, kaip nuotraukos, cia neimesi. Paspausk ant nuotraukos kudroje desini peles mygtuka, pasirink properties ir nukipijuok ten esancia nuoroda i nuotrauka. Nuoroda i tavo nuotrauka atrodo taip - http://fotokudra.lt/files/I362890.jpg Jei dabar sita nuoroda idesi i tuos [ img ] [ /img ], nuotrauka matysis forume.

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ant Spa 12, 2010 09:29
edmundasb
Aciu , tuoj pabandysim....

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ant Spa 12, 2010 09:31
edmundasb
Paveikslėlis
aha.....aisku dabar. Tai Ricardas neteisingai rase, kad reikia iterpus dar karta spausti img.....

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ant Spa 12, 2010 23:44
Phase1
Tai buna tose talpyklose kad is karto padarytas adresas forumams arba e-mailams ar webams,o kitose tik adresa duoda tai tada ir reikia ter daryti,t.y.,dadeti. Ar teisingai?

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Tre Spa 13, 2010 08:24
sillwio
Dailu. Kuo fotografuoji?

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ket Spa 14, 2010 06:49
edmundasb
Fotografuoju Canon D20 ir dar turiu CanonD1000 (visikas meslas....:), turiu Sigma 10-20 mm / 70 - 3000 mm ir dar Sigma 17 - 70 mm.
O Canon 20D - tai puikus fotikas. Savo laiku buvo pakankamai brangus . Nors tik 8.5 mgpx, bet geras. O tas 1000D - tai 12.5 mgpx, bet visai chlamas - nors rez pakankamai didele, bet neskaito spalvu, seseliu ir tt......prastas aparatas.

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Ket Spa 14, 2010 09:07
sillwio
Taip, tai visiskai skirtingos klases aparatai, nors ir su muiline fotografuoti galima :) Kaip tik dairausi sau kokios nors, nes tampytis visur dslr tingisi.

Klausyk, o gal tavo 1000d galima sureguliuoti, kad tureti rezultata, panasu i 20d? As pats nikon'istas, taigi apie canon entry level kameras zinau labai pavirsutiniskai.

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Sek Spa 17, 2010 08:27
edmundasb
O ka tu ten gali sureguliuoti...? Nei velnio nesureguliuosi , jei matrica neima kaip reikia...Juk optika naudoju ta pacia.
O rezultatai visikai skirtingi. Na, nera cia ko ir noreti - juk kaina skiriasdi 3 kartus...:) Sudas ir yra sudas , ir is jo nieko neisspausi.
Taip, kad fotkinu su D20 ir dziaugiuosi.
-----------------------------------------
Mano Canon D20 sugedo , kai buvau Afrikoj...kiaulyste buvo didziausia. Gedimas buvo labai idomus, todel papasakosiu:
Ijungus fotika galima buvo fotografuoti objektus is labai arti > jei tik nukreipdavau objektyva i toli , ....Error 99" (canonistai puikiai zino sia zinute)....> isimi baterija , idedi atgal ir vel gali fotkinti tik is arti > po kokiu 30 kadru galima pradeti fotkinti kiek toleliau esancius objektus > po kokiu 100 kadru - dar toliau esancius ir tt.....Kai apratas "ikaista" - viskas OK > jei nefotografuuji 10 min - visa istorija is naujo....
Siunciau Canon'a i UK , i canono servisa - nepataise !!!!!
Klausinejausi Lietuvoj - niekas neapsieme pataisyti....
tai nusprendziau pats.
Susiradau nete forumu apie tai, susiradau naujas programeles (firmware) perinstaliavau savo Canon'a - ir dabar veikia puikiai !
Idomu, ar ne? Profai nesugebejo tokio paprasto dalyko padaryti..... :think:
Va taip.

Re: Fotografuojame Svedija

StandartinėParašytas: Sek Spa 17, 2010 08:50
sillwio
Matrica neima? Matricos visuose juose praktiškai vienodos. Taškų skaičius skiriasi. O skirtumai tarp 20d ir 1000d nelabai apčiuopiami paprastam vartotojui. Kainos skirtumas mokamas už tokius dalykus, kaip 5 kadrai per sekundę, 1/8000 sek. išlaikymą, metalinį rėma ir panašius dalykus. 20d geras aparatas, bet 1000d ne ką prastesnis ;)